Cautare

559 de rezultate pentru "mladin brebeni olt" (3.78 secunde)
Presedintele PSD a mai primit in dar cadouri inedite precum o sticla de sampanie de sase litri de la deputatul Victor Surdu - pe care a promis ca o va desface la Cotroceni - dar si un tricou de culoare rosie de la liderul PSD Olt, Ion Toma, liderul senatorilor partidului, inscriptionat cu textul "La anul ma gasiti pentru felicitari la adresa Bulevardul Geniului nr.
Potrivit sefului DRPCIV Olt, Florin Hoara, intrebarile au fost formulate de reprezentantii Directiei Regim Permise din Bucuresti.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Bistrita-Nasaud, Alba, Botosani, Timis, Hunedoara, Prahova, Cluj, Olt, Dolj, Iasi, Neamt, Giurgiu s.a.
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
Steriu este deputat de Olt si a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii in Guvernul Nastase. De asemenea, a fost sef al Departamentului pentru Agricultura al PSD.
Printre ceilalti vor fi Ion Toma de la Olt, Ion Prioteasa de la Dolj, Gheorghe Nichita de la Iasi, Dan Nica si Constantin Nita de la Brasov.
Interesat direct ca reconfirmarea sa in functie sa nu poarte doar amprenta blagoslovirii lui Geoana, dar mai ales de recapatarea libertatii sale de miscare la congres, Dragnea a sustinut si el demersul lui Nichita, dar propunerea s-a lovit de refuzul ferm al gruparii de la Olt, care, in frunte cu Ion Toma au venit cu o alta solutie de compromis:
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
In urma aceluiasi concurs, CSM i-a mai validat pe Andrei Cosmin Mitrache pentru functia de vicepresedinte al Tribunalului Olt, pe Elena Lascu in fruntea Judecatoriei Corabia, pe Elena Popescu pentru functia de vicepresedinta a Judecatoriei Targu Jiu si pe Daniela Carmen Badoiu ca presedinta la Judecatoria Motru.
In urma aceluiasi concurs, CSM i-a mai validat pe Andrei Cosmin Mitrache pentru functia de vicepresedinte al Tribunalului Olt, pe Elena Lascu in fruntea Judecatoriei Corabia, pe Elena Popescu pentru functia de vicepresedinta a Judecatoriei Targu Jiu si pe Daniela Carmen Badoiu ca presedinta la Judecatoria Motru.
Dupa ce a pierdut cursa pentru conducerea filielei PSD Olt, lui Toma i se poarta sambetele si pentru calitate de lider de grup al sentorilor social-democrati.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Consiliul judetean Arges a primit 300 mii lei, Consiliul judetean Braila - 300 mii lei, Consiliul judetean Constanta - 300 mii lei, Consiliul judetean Olt - 200 mii lei iar Consiliul judetean al judetului Prahova, unul din cele mai mari judete din tara, a primit doar 200 mii lei." In inchieierea declaratiei sale politice senatorul PSD a conchis:
•Olt - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Salaj - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
In plus, dupa ce a pierdut sefia PSD Olt, Toma ar fi determinat o campaniei a presei de la nivel local impotriva actualilor lideri ai filialei.
Al senatorului de Olt - judet unde a candidat si Mircea Geoana - Ion Toma, care suspendat din partid fiind si el, ca si presedintele Senatului, si-a dat demisia spre deosebire de primul.
Sa privim episodul cu mazilirea senatorului de Olt Ion Toma, suspendat din partid pentru ca a pactizat cu dusmanii portocalii.
Sefii de la centru s-au gandit ca altfel vor "negocia" linistirea fostului lider, cu Lazar cel intors in "morti", intins pe nasalie Gluma s-a ingrosat insa a doua zi, cand senatorul Ion Toma de la Olt i-a trimis demisia lui Ponta pe net.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca Ion Toma, ca lider al organizatiei Olt, a practicat "stilul masurilor extreme", iar acest mod de a "aborda lucrurile" s-a intors impotriva sa.
google-analytics.com